sunnuntai 20. joulukuuta 2015

20. COCKTAILPALAT OMENASTA, CHEDDARISTA JA PEKONISTA



Sormisyötäviä akupaloja pekonista, omenasta ja cheddarista? Khyl maar! Tykästyin näihin juhlasesongin herkullisiin ja super-helppoihin (valmistukseen menee vain vartti!) alkunaposteltaviin huipussa Go eat and repeat -blogissa ja pakkohan niitä oli tehdä itsekin. T-o-i-m-i-i!

Juomasuositus: alkumaljaglögit tai kupliva skumppa.


 

COCKTAILPALAT OMENASTA, CHEDDARISTA JA PEKONISTA


4 siivua pekonia
Tilkka öljyä
1 vihreä tai punainen omena
1 sitruunan mehu
Voimakasta cheddar-juustoa
Hunajaa
Tuoretta rosmariinia koristeeksi (valinnainen)

Paista pekonisiivut rapsakoiksi pannulla öljytilkassa. Siirrä ne sen jälkeen talouspaperille kuivumaan.

Poista omenan siemenkota. Leikkaa omena reilun puolen sentin paksuisiksi siivuiksi ja siirrä kulhoon. Purista omenoiden päälle sitruunamehu ja sekoita. Siruunan happo estää omenoita tummumasta.

Asettele omenasiivut tarjoiluastiaan. Aseta kunkin omenan päälle sopivan kokoinen  pala juustoa ja pekonia. Mausta cockailpalat hunajalla ja halutessasi tuorella rosmariinin lehdillä.

Alkuperäinen ohje: goeatandrepeat.com


Pssst. Lisää jouluisia reseptejä löydät täältä.
 
 


1 kommentti:

  1. Nämä näyttävät herkullisilta - omena tuo mukavaa raikkautta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...